Megzsarolták, megalázták a Fradi játékosát

Megzsarolták, megalázták a Fradi játékosát

Vágó Fanny a Ferencváros honlapjának adott nyilatkozatában fakadt ki Margret Kratz szövetségi kapitány döntésére. A német szakember ugyanis – a játékossal egyeztetve – a továbbiakban nem számít a zöld-fehérek válogatottsági rekordére a nemzeti csapatban. (Index.hu)

A Magyar Labdarúgó Szövetség weboldalán szerda kora délután jelent meg a hír, miszerint a német kapitány új szerkezetű, megfiatalított csapat kialakítását tervezi, és nem számol a jövőben a 146-szoros válogatott támadóval.

Az MLSZ cikkében kiemeli: a kapitány megbeszélte a játékossal, hogy az új csapat kialakítása mellett rendezni kell azt a helyzetet is, hogy Vágó Fanny kettős ferencvárosi szerepvállalása (edzőként és játékosként) félreértésekre adott okot a válogatottnál.

Soha nem hittem volna, hogy ez megtörténhet! A nemzeti csapat szövetségi kapitánya szerdán válaszút elé állított. Beszélgetésünket azzal kezdte, hogy a válogatottnál a szövetség nyomására el kell kezdeni a fiatalítást, ezért a továbbiakban nem számít rám, de később kiderült: egészen másról van szó. Szerinte az utóbbi időben látszódnak rajtam a fáradtság jelei és az is, hogy nem bírom a kettős terhelést. Elmondta: a folytatásban csak akkor hív be a keretbe, ha felhagyok az edzősködéssel. Ez konkrétan zsarolás! Mélyen felháborít ez az egész, hiszen úgy gondolom, teljesítményem alapján nem kérdés, hogy a válogatottban a helyem

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük