A Vasas játékosai a fizetésük egy részét törökországi mentésre ajánlották fel

A Vasas játékosai a fizetésük egy részét törökországi mentésre ajánlották fel
Budapest, 2023. január 28. A ferencvárosi Anderson Esiti (k), valamint az angyalföldi Cipf Dominik (b) és Novothny Soma (j2) az OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Vasas SC bajnoki labdarúgó-mérkõzésen a Groupama Arénában 2023. január 28-án. MTI/Illyés Tibor

Felajánlották fizetésük egy részét a Vasas focistái a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálatnak, amelynek tagjai részt vesznek a törökországi földrengés utáni mentésben. Az össszegyűlt pénzt a klub is kiegészítette írja a csakfoci.hu.

Úgy gondoltuk, kötelességünk, hogy a földrengést követően segítsük a mentésben résztvevő magyar szakemberek munkáját. Azért esett a választásunk a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálatra, mert egy olyan kis csapatról van szó, amelynek tagjai óriási munkát végeznek minden helyszínen, ahol szükség van rájuk. Heroikus küzdelmet folytatnak Törökország földrengéssel sújtott területein is. Játékosaink a saját bérükből ajánlottak fel segítséget a kutatócsoportnak, amit a klub további összeggel egészített ki, így reméljük, mi is hozzá tudunk járulni a csoport minél eredményesebb munkájához.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük